Actueel

Violinde is gesloten i.v.m. met Hemelvaartsdag op donderdag 30 mei. Vrijdag 31 mei is Violinde ook gesloten i.v.m. een studiedag.

Oproepkracht

Vanwege het zwangerschapsverlof van één van onze collega’s zijn we bij Violinde op zoek naar een oproepkracht. We zoeken een pedagogisch medewerker die tot en met december beschikbaar is.

Bij invalwerk is het belangrijk dat je ruim beschikbaar bent en flexibel inzetbaar. Dit betekent soms dat de telefoon in de ochtend gaat voor werk diezelfde dag en anderzijds invalwerk tijdens vakanties die lang van tevoren bekend zijn.

Beschik je over een relevante opleiding en heb je werkervaring in de kinderopvang of soortgelijk
werk? Ben je enthousiast, ondernemend, heb je affiniteit en/of ervaring met de antroposofie en een
groot hart voor kinderen?

Wij bieden een inspirerende werkomgeving waar je veel verantwoordelijkheid krijgt, je inbreng op
prijs wordt gesteld en waar goede arbeidsvoorwaarden tegenover staan (cao kinderopvang).
Heb je interesse dan graag een mailtje naar:

info@violinde.nl, t.a.v. Annemarieke Luiting.

Van 29 april t/m 10 mei heeft Vrije School Valentijn meivakantie. In deze twee weken is Violinde de hele dag geopend. Kinderen met een contract inclusief vakantie verwachten we hele dagen. Heb je geen contract of geen contract met vakantieopvang en wil je toch gebruik maken van de opvang in de meivakantie? Dat kan. Laat het ons even weten via de mail, kom even langs of bel ons even. We mogen maar een maximaal aantal kinderen opvangen, dus geef je kind(eren) op tijd op, want vol is echt vol. Doe de aanvraag in elk geval minimaal 48 uur voor de gewenste opvangdatum, zodat we voldoende leidsters kunnen inzetten. De afgenomen uren worden als extra uren gefactureerd.

 

.