Actueel

Van maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart is het voorjaarsvakantie. Violinde is in deze week open. Ook kinderen zonder vakantiecontract kunnen gebruik maken van de opvang, zolang er plek is. Geef je kind(eren) even op door even langs te lopen, te bellen of een mailtje te sturen.

 

Op 9 februari is het Open Dag bij Violinde en Vrije School Valentijn. Loop gerust even binnen. Je kunt even zien waar de kinderen spelen bij Violinde en een kijkje nemen in alle klassen. Er is lekker eten en drinken, de 6e klas verzorgt de catering en de opbrengst is voor het schoolkamp. Om 12.15 is er een uitvoering van klas 2 op het podium. Iedereen is van harte welkom, neem gerust vrienden, buren en familieleden mee. Tot zaterdag 9 februari.

 

 

In de kerstvakantie is Violinde gesloten. Op vrijdag 21 december wordt het kerstspel opgevoerd. Violinde sluit deze dag om 15.30u. Van zaterdag 22 december t/m zondag 6 januari zijn we ook gesloten vanwege de kerstvakantie.

Maandag 7 januari is Violinde weer open. We zijn er dan de hele dag, omdat Vrije School Valentijn op die dag een studiedag heeft. Het is mogelijk om incidenteel gebruik te maken van de opvang op deze dag. Hiervoor kun je je kind(eren) opgeven op de groep, bellen of mailen.