Actueel

Van 29 april t/m 10 mei heeft Vrije School Valentijn meivakantie. In deze twee weken is Violinde de hele dag geopend. Kinderen met een contract inclusief vakantie verwachten we hele dagen. Heb je geen contract of geen contract met vakantieopvang en wil je toch gebruik maken van de opvang in de meivakantie? Dat kan. Laat het ons even weten via de mail, kom even langs of bel ons even. We mogen maar een maximaal aantal kinderen opvangen, dus geef je kind(eren) op tijd op, want vol is echt vol. Doe de aanvraag in elk geval minimaal 48 uur voor de gewenste opvangdatum, zodat we voldoende leidsters kunnen inzetten. De afgenomen uren worden als extra uren gefactureerd.

 

.

Van maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart is het voorjaarsvakantie. Violinde is in deze week open. Ook kinderen zonder vakantiecontract kunnen gebruik maken van de opvang, zolang er plek is. Geef je kind(eren) even op door even langs te lopen, te bellen of een mailtje te sturen.

 

Op 9 februari is het Open Dag bij Violinde en Vrije School Valentijn. Loop gerust even binnen. Je kunt even zien waar de kinderen spelen bij Violinde en een kijkje nemen in alle klassen. Er is lekker eten en drinken, de 6e klas verzorgt de catering en de opbrengst is voor het schoolkamp. Om 12.15 is er een uitvoering van klas 2 op het podium. Iedereen is van harte welkom, neem gerust vrienden, buren en familieleden mee. Tot zaterdag 9 februari.